De mogelijkheden

Binnen de adviespraktijk hanteer ik heldere tarieven voor de dienstverlening. Overzichtelijk en vooral betaalbaar. Ik streef naar uiterste transparantie voor de opbouw van de calculaties van de diensten. Wilt u geïnspireerd worden en optimaal en extra voordelig gebruik maken van mijn kennis en ervaring, maak dan bijvoorbeeld gebruik van het voordeel van de prepaid strippenkaart. 

Kwetsbare groepen

Voor sommige ondernemers/zzp`ers die in moeilijke omstandigheden verkeren is het onmogelijk om te investeren in persoonlijke ontwikkeling of de ontwikkeling van hun bedrijf. Op basis van een analyse bestaat de kans dat de gemeente waar je woont mijn begeleiding vergoed. Vraag naar de mogelijkheden bij je wijkteam of laat me je helpen het vinden van een oplossing. 

Ondernemers met groeiambitie

Er is een aantal subsidiemogelijkheden die de investering voor ondersteuning in de groei naar beter vergoed. Hiervoor zijn vouchers aan te vragen bij diverse instanties. Wil je jouw mogelijkheden ontdekken en geholpen worden bij de zoektocht, bel me dan op onderstaande telefoonnummer.  

Mijn telefoonnummer is 06 253 628 67 of stuur een e-mail naar stanley@giccon.nl.