Stanley Neyndorff

De afgelopen decennia heb ik mij kunnen ontwikkelen als een allround zakenman, met een dienende leiderschapsstijl. Daarbij heb ik veel werkervaring opgedaan in loondienstverband in verschillende sales- en marketingfuncties. Vanaf 1994 heb ik als zelfstandig ondernemer in de reclame- en marketingcommunicatiebranche `het zweet van de kleedkamer` veelvuldig kunnen ruiken, wat mij heeft gevormd in het hebben van doorzettingsvermogen, discipline en verantwoordelijkheidsgevoel. Door jarenlange ervaring is er een geheel eigen kijk op vele gebieden ontwikkeld en bezit ik daardoor een brede kennis, om visies te leggen langs het organisatie kwadrantmodel, bestaande uit klanten/markten, mensen/processen, leren & groeien/innoveren en financiën. Anderen beschrijven mij doorgaans met de volgende kernwoorden: analytisch en creatief denker, autodidact, mens- en resultaatgericht, anderen helpen en ze leren zichzelf te helpen, motivator en inspirator, gepassioneerd spreker, bouwer en onderhouder van (netwerk)relaties.


 


 

Als Business Counselor (zzp`er) onderneem en inspireer ik vanuit adviespraktijk GIC Consultancy en geef op holistische wijze ondersteuning aan ondernemers, managers en medewerkers in de (persoonlijke) groei naar beter. Praktisch betekent dit: hulp, tijd en energie besteden aan die ander, en delen van wat ik zelf in huis heb aan kennis, ervaring, inzicht, technieken en mogelijkheden. Het ondersteunen bij het vertalen van (persoonlijke) visie naar concrete strategieën en meetbare doelen.

Gezond verstand van: reclame en marketingcommunicatiestrategie, -conceptontwikkeling, -projectmanagement, performance management (ontwikkeling en implementatie met behulp van Scrum en een breed scala aan trainings- en coachingssessies), sales-accountmanagement.

Ik ben getrouwd met Annoeska en heb drie kinderen (Dominique, Mees en Esmee). Daarnaast ben ik een fanatiek hardloper en maak ik met persoonlijke relaties survival/karakter tochten. Het bewegen wordt gebruikt om fysiek fit te blijven en tevens aandacht te vragen voor stromen van gerechtigdheid in Nederland en daarbuiten.